Bestuurder ernstig gewond na aanrijding

dinsdag 31 oktober 2017

De Meern - Maandagmiddag 30 oktober vond op de A12 ter hoogte van De Meern een aanrijding plaats waarbij zeven voertuigen waren betrokken. Eén bestuurder raakte ernstig gewond.

Rond 16.30 uur reed een36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Velserbroek over de A12 in de richting van Arnhem. Hij nam de rijstrook richting de A2 naar ’s Hertogenbosch. Waarschijnlijk zag hij te laat dat er filevorming voor hem was en hij kon niet meer op tijd remmen. Hij klapte achterop een auto. Hierdoor ontstond een kettingbotsing waarbij zes auto’s betrokken waren. Eén van de bestuurders, een 56-jarige man uit Rotterdam, raakte ernstig gewond en werd naar een specialistisch ziekenhuis gebracht. Twee andere bestuurders en de vrachtwagenchauffeur werden ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Het Tactisch Verkeersteam doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Heeft u het ongeval zien gebeuren? Bel dan met het Tactisch Verkeersteam via 0900-8844 of meld via onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen