Getuigenoproep schietincident Lunetten

dinsdag 14 februari 2017

Utrecht - In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 februari raakte een man gewond bij een schietpartij in de wijk Lunetten. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 3.05 uur kwam een melding van een schietpartij in de omgeving van de Kent. Agenten gingen erheen en troffen een gewonde man aan in een woning vlakbij de plek waar geschoten was. Hij verklaarde ruzie gehad te hebben met drie mannen, toen hij beschoten werd door één van hen. Hierna gingen de mannen ervandoor in een auto. Het slachtoffer raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht.

Na onderzoek van de recherche kon op dinsdag 14 februari een 23-jarige man uit Utrecht worden aangehouden bij de Floraweg in Maarssen. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Heeft u iets gezien van het schietincident of heeft u informatie die de politie kan helpen in deze zaak, neemt u dan contact op met de recherche in Utrecht via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt kunt u dat doen via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen