Vrouw beroofd van tas

zondag 22 november 2015

Woerden - Zaterdagochtend 21 november werd een 75-jarige vrouw beroofd van haar tas. De recherche zoekt getuigen.

Rond 07.15 uur liep de 75-jarige vrouw uit Woerden over De Wagenstraat toen zij plotseling van achteren werd geslagen. Zij kwam hierdoor ten val en werd beroofd van haar tas. Verward ging ze een nabijgelegen winkel in waar het personeel de politie inschakelde. Het slachtoffer werd ter controle meegenomen naar een ziekenhuis. In de omgeving zochten agenten naar de verdachten, niemand werd gevonden.

Er is geen duidelijk signalement van de verdachten. Een getuige zag rond de tijd van de beroving twee jongens door de straat rennen. Ze zijn ongeveer 16 jaar oud en waren in het donker gekleed.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze beroving, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Melden kan ook via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen