Overval op snackbar, getuigen gezocht

donderdag 23 februari 2017

Maarssen - Woensdagavond 22 februari vond er een overval plaats op een snackbar aan de Kaatsbaan. Een man bedreigde personeel met een vuurwapen, die wist hem echter de zaak uit te jagen met een honkbalknuppel.

Rond 20.25 uur kwam een man de zaak binnen, in het zwart gekleed en met een bivakmuts op, en dreigde met een vuurwapen. Hij wilde geld. De eigenaar was hier niet van gediend en sloeg de verdachte met een honkbalknuppel. Die rende vervolgens de zaak uit zonder buit. Op zijn vlucht rende hij tegen het raam waardoor er een barst in het raam ontstond. De verdachte verdween in de richting van de Nassauastraat.In de omgeving zochten agenten in samenwerking met de politiehelikopter, de verdachte werd niet aangetroffen. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.  De verdachte is ongeveer 1.75 meter lang en droeg donkere kleding. Hij sprak Nederlands met een accent.Heeft u iets gezien van de overval? Heeft u informatie over de verdachte? Belt u dan met de recherche in Maarssen via 0900-8844 of neem contact op via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen