Getuigenoproep; Straatroof pizzakoerier

maandag 30 januari 2017

Maarssen - Op vrijdag 27 januari werd een 16-jarige pizzakoerier beroofd. Dit gebeurde op de Duivenkamp omstreeks 19.55 uur. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer verklaarde dat hij een bestelling wilde bezorgen bij een woning aan de Duivenkamp. Toen hij daar arriveerde bleek dat er op het opgegeven adres, geen bestelling was geplaatst. De pizzakoerier liep toen vervolgens naar zijn fiets die hij op de hoek van de straat had neergezet, toen hij uit het niets door een onbekend drietal werd benaderd. Een van de jongens gaf aan dat hij de bestelling had geplaatst, waarop het slachtoffer antwoorde dat hij deze niet kon afgeven. Vervolgens werd hij van achteren vastgepakt waarop één van de jongens de pizza’s wegnam. Het drietal rende weg in de richting van het fietspad.

Het slachtoffer ging erachteraan en zag ter hoogte van een kruising een vierde verdachte bij de groep. Hij sprak de jongen aan die de pizza’s had weggenomen waarop de verdachte een steekvoorwerp liet zien. Na een korte woordenwisseling besloot de pizzakoerier weg te fietsen.

Verdachte 1:

Verdachte 2:

Verdachte 3:

Verdachte 4:

De politie komt graag in contact met mensen die in verband met deze straatroof informatie hebben dat voor het onderzoek van belang kan zijn. Heeft u meer informatie over deze zaak of de daders, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of via M-Online.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen