Beroving met vuurwapen, getuigen gezocht

vrijdag 22 januari 2016

Woerden - Donderdagavond 21 januari werden vier vrienden onder bedreiging van een vuurwapen beroofd in het Brediuspark. De recherche zoekt getuigen.

Rond 22.10 uur zaten vier vrienden, in de leeftijd van 17/18 jaar uit Woerden, op het vissersbankje in het Brediuspark toen twee onbekende jongens aan kwamen lopen. Eén van de jongens trapte één van de slachtoffers waarna hij ook een vuurwapen tevoorschijn haalde en de vier vrienden bedreigde. Alle vier moesten ze hun persoonlijke bezittingen afgeven. De twee verdachten vertrokken toen onder andere met geld in de richting van de Brediusschool.

 

Beide verdachten zijn ongeveer tussen de 16 en 20 jaar oud, droegen een donkere kleding en hadden een capuchon op met daaronder een petje. De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Iedereen die informatie heeft over deze straatroof en/of de verdachten kan contact opnemen met de recherche in Woerden via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen