Recherche zoekt getuigen zware mishandeling tankstation Haarrijn

zaterdag 11 juni 2016

Maarssen/ BREUKELEN - De recherche roept mensen op die vrijdagmiddag 10 juni getuige zijn geweest van een zware mishandeling. Op het terrein van tankstation Haarrijn gelegen aan de rijksweg A2 tussen Breukelen en Maarssen, werd een man geschopt en geslagen en raakte daardoor ernstig gewond.

Die middag rond 12.30 uur heeft één inzittende van een witte camper een 53-jarige bestuurder van een personenauto ernstig mishandeld. Het slachtoffer kreeg een kopstoot en flinke trappen tegen zijn lichaam. Hij kon nog net, voordat hij buiten westen raakte, alarmnummer 112 bellen. Daarna werd hij overgebracht naar een ziekenhuis. Het slachtoffer had botbreuken opgelopen en kon na behandeling die avond het ziekenhuis weer verlaten.

 

Verkeersconflict

Het slachtoffer stond met zijn auto achter de camper die de weg blokkeerde op het terrein van het tankstation. Hij probeerde er voorbij te komen met zijn auto maar toen ging de camper al weer rijden. De 53-jarige bestuurder uit Ridderkerk parkeerde daarna zijn auto en liep naar de shop om even wat te halen. Op dat moment werd hij aangesproken door een jongeman die bij de camper hoorde. Er ontstond een woordenwisseling waarna een handgemeen volgde. De bewakingsbeelden zijn bekeken, maar ondanks dat probeert de recherche een beter beeld te krijgen van het conflict dat zich heeft afgespeeld bij de tankshop. De recherche wil daarom heel graag in contact komen met mensen die die middag iets gezien of gehoord hebben van dit conflict en de mishandeling.

 

Uw tip!

Het was die middag druk met veel passerende automobilisten en mensen die naar de shop liepen. De mishandeling vond plaats op het terrein tussen de rij pompen en de shop, net voorbij de pomp, maar nog wel voor de shop. De recherche gaat er vanuit dat er voorbijgangers getuigen zijn geweest van deze mishandeling. Hun informatie kan van belang zijn voor het onderzoek.

Informatie kan doorgegeven worden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen