Beroving met geweld op station

vrijdag 6 november 2015

Woerden - Op donderdag 5 november werd een man mishandeld en bestolen bij het treinstation. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.30 uur kwam een melding van een diefstal met geweld op het station in Woerden. Agenten gingen erheen en troffen een 45-jarige man aan, die kort daarvoor was bestolen en mishandeld. De man kwam rond 20.20 uur aan op het station in Woerden, met de trein vanuit Utrecht. Bij de uitgang Zuidzijde bleek dat vier jongens, die eerder bij hem in de trein zaten, de deuren van de uitgang op slot hadden gedaan. Een vrouw, die ook naar de uitgang wilde, maakte hier een opmerking over tegen de jongens. Ook het uiteindelijke slachtoffer zei hier wat van. De jongens waren hier niet van gediend en er ontstond een worsteling tussen de jongens en de man. Hierbij viel hij op de grond en kreeg hij meerdere fikse klappen. Toen het slachtoffer kans zag om op de staan, waren de verdachten verdwenen en merkte hij dat zijn laptoptas met inhoud verdwenen was.

Het slachtoffer kon de verdachten als volgt omschrijven.

Verdachte 1:

Verdachte 2:

Verdachte 3:

Verdachte 4:

De politie wil in contact komen met mensen die iets gezien hebben van bovenstaande mishandeling of die meer informatie hebben over de verdachten. Ook wil de politie graag spreken met de vrouw die, net als het slachtoffer, wat zei van de gedragingen van de verdachten. Kunt u helpen met het oplossen van deze zaak, bel dan met de politie in Woerden via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen