Aanhoudingen na zware mishandeling

zaterdag 18 februari 2017

Maarssen - Vrijdag 17 februari werd een jongen in elkaar geslagen op het Bisonspoor. In totaal hield de politie twee verdachten aan.

Rond 15.15 uur zagen agenten een groep van acht jongens wegrennen vanaf het Bisonspoor de Duivenkamp in. Op het Bisonspoor zagen zij een 15-jarige jongen uit Breukelen die flink letsel had in zijn gezicht. Hij was ook even buiten kennis geweest. Slachtoffer en getuigen gaven aan dat de verdachte met een groepje was weggerend. Degene die voldeed aan het opgegeven signalement, een 13-jarige jongen uit Utrecht, werd aangehouden bij de brug over de A2. Hij is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Na de mishandeling was het onrustig op het Bisonspoor en een getuige meldde rond 17.00 uur dat vijf personen in een auto een taser bij zich hadden. Agenten controleerden de inzittenden en troffen een taser aan. Deze werd in beslaggenomen. De eigenaar, een 16-jarige jongen uit Maarssen, werd aangehouden.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen