Politie komt met het Mobile Media Lab naar Woerden

dinsdag 8 november 2016

Woerden - Op 9 november staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie in Woerden. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van inwoners met de dienstverlening van de politie.

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de dienstverlening door de politie. In de truck kunt u meewerken aan een onderzoek naar zaken als het contact met de politie, de afhandeling van meldingen die u doet en de slachtofferzorg die de politie verleent. Daarvoor worden onder meer enquĂȘtes afgenomen. Ook kan het gaan over de inzet van social media door de politie en het gebruik van Burgernet. Het onderzoek wordt gebruikt ter verbetering van de dienstverlening door de politie.

In Woerden wil de politie over haar dienstverlening met de buurtbewoners in gesprek. Alle inwoners van Woerden zijn welkom om mee te werken aan het onderzoek. Verder zijn de lokale wijkagenten aanwezig en beschikbaar voor een gesprek. U bent van 9.30 tot 16.00 uur van harte welkom in het Mobile Media Lab op de Meulmansweg (ter hoogte van de Haven).

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen