Garagebox met gestolen fietsen

maandag 22 augustus 2016

Utrecht - Zondagochtend 21 augustus hielden agenten op de Queridostraat twee verdachten aan op verdenking van heling. In een garagebox bleken meerdere gestolen fietsen te staan.

Rond 11.45 uur kwam een melding dat er bij een garagebox aan de Queridostraat heen en weer gesleept werd met fietsen. Een vrouw zou zijn weggefietst en een man zou zijn weggereden. Agenten gingen naar de straat toe en zagen de vrouw fietsen. Het slot van de fiets bleek open geslepen. Hierop werd de vrouw, 47 jaar uit Utrecht, aangehouden. Kort daarna zagen ze een man, die voldeed aan het signalement, tussen de flats fietsen. Ze gingen achter hem aan, maar konden hem niet meer vinden.De agenten gingen de garagebox in en troffen zowel buiten als binnen gestolen fietsen aan, in totaal zeven stuks. Twee daarvan konden terug gebracht worden na een eigenaar van wie de fiets gestolen was. Ook vonden agenten in de garagebox andere spullen die mogelijk van diefstal afkomstig waren.

Eind van de middag bleek dat er een verdachte was aangehouden voor een woninginbraak. De man, 43 jaar uit Nieuwegein, bleek bij de Huis Te Zuylenlaan een woning ingegaan te zijn en een laptop te hebben meegenomen. Alerte buurtbewoners zagen het gebeuren en konden de man aanhouden. Agenten namen de verdachte mee naar het politiebureau.Het bleek te gaan om dezelfde verdachte als de heling van fietsen bij de Queridostraat. De man zit vast voor beide zaken. Een nader onderzoek is ingesteld.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kockengen | 112 alarmeringen Kockengen | Goedkoop Tanken in Kockengen | Supermarkten in Kockengen | Weerbericht Kockengen